Rakennekynnet



Rakennekynnet

Makuusi mukaan luonnolliset tai näyttävät kynnet huoliteltuna ilman, että sinun tarvitse tehdä juurikaan mitään. Huoletonta tyylikkyyttä ja arjen luksusta.

Rakennekynnet sopivat hyvin kauneudestaan huolta pitäville, oman tyylinsä korostajalle ja kynsienpureskelijalle. Omat kyntesi saavat rauhassa kasvaa alla ja vahvistua. Massasta tehdyt kynnet ovat ohuet, mutta kovat ja ovat niin kauniit, ettet edes raaski pureskella niitä!

Geelikynnet ja akryylikynnet eroavat toisistaan vaan pulverilla, millä rakennekynsimassaa rakennetaan. Molemmat suojaavat kyntesi kulumisilta ja lohkeiluilta. Geelikynnet ovat joustavammat ja siksi kestävämmät ja niitä teemme pääosin.

Kynnet huolletaan 3-4viikon välein. Riippuen omien kynsien kasvuvauhdista. Pienellä huollolla, kuten kynsinauhojen rasvaus ja kynsien puhtaana pito lisäävät rakennekynsien kestävyyttä.

Koristeluissa voit valita lukuisista variaatioistamme sinulle juuri sopivat. Ranskalaiset, hile, ruiskumaalaus tai käsityönä maalatut kynnet ovat uniikit ja juuri kantajansa näköiset. Yhdessä luomme sinulle kauniit ja kestävät kynnet.


Katso kuvagalleriastamme aidot kynsikuvat ja seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!