Kestopigmentointi


Kestopigmentointi


Spray Permanent Make-up häivytys tekniikalla saamme erittäin pehmeän ja luonnollisen kestoigmentointijäljen kulmille, eyelinerille ja huulille. Tekniikan ansiosta värit näyttävät kuin ne olisi sumutettu iholle.

​Microblading 3D- kulmakarvatekniikassa kulmat piirretään kasvoihin ns. karva kerrallaan.  Tehdään koneella tai manuaalisesti riippuen asiakkaan ihosta ja omien karvojen runsaudesta. 

Tarjoamme myös ombre-kulmat, jossa yhdistyvät molemmat yllä mainitut tekniikat.

Ammattilaisen näkökulma auttaa sinua valitsemaan kasvoillesi sopivaa mallia ja ihollesi sopivaa väriä. Takaamme kestävän luonnollisen ja kauniin jäljen.

Työvaiheet

1. Suunnittelu

Ennen varsinaista kestopigmentointia käydään asiakkaan läpi mitä toiveita ja odotuksia hänellä on tullessaan. Mitataan ja piiretään symmetriset ja kasvolle sopivat muodot.  Kestopigmentointi tehdään pysyvällä värillä iholle vasta kun asiakas on hyväksynyt suunitelman. Konsultoidaan läpi myös ihon laadun, värin ja millä tekniikaalla toteutetaan.

2. Pigmentointi

Riippuen valitsemasta tekniikasta, joko häivyttäen koneella tai piirretään 3D- karva kerrallaan. Kipua ei tunnu, sillä käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusainetta tarpeesi mukaan, mutta käsittely voi kuitenkin nipistellä ja kutittaa aivan yksilöstä riippuen. Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin mitä lopputulos todellisuudessa tulee olemaan. Väri vaalenee n. 30-40% kuukauden sisällä. Käsittely pyritään tehdä vain kerran. 1kk:n päästä ensimmäisestä käsittelystä tulet viimeistely-käynnille, jolloin ammattilaisemme tarkistaa ihon ja viimeistelee tarvittaessa. Tämä kuuluu kestopigmentoinnin kokonaishintaan.

Kestopigmentointiin kuluu aikaa noin 1,5-2 tuntia suunnitteluineen ja toteutuksineen.

Asioita, joita tulee ottaa huomioon kestopigmentoinnin harkitessa:

  • Ei saa ottaa aurinkoa, suihkurusketusta, saunoa tai käydä solariumissa noin viikon jälkeen hoidosta.
  • Verta ei voida luovuttaa vuoteen tatuoinnin jälkeen.

Kaikkiin hoitoihin sisältyy viimeistely/tarkistuskäynti.